Agri- & Horticulture Partners

Agri & Horticulture Oplossingen Succesverhalen Partners Event World Horti Center

 

Nu de discussie over het prijsniveau van de machine nauwelijks nog waarde op lijkt te leveren, is er steeds meer aandacht gekomen voor 'co-creation': de samenwerking waarbij alle partners invloed hebben op het proces en het gewenste resultaat. Co-creation biedt de mogelijkheid om gemeenschappelijke doelen na te streven en machines daadwerkelijk slimmer, waarde toevoegend te maken. Samen ontwikkelen we op basis van dialoog, gemeenschappelijke belangen, enthousiasme en daadkracht.

Vanuit de rationele benadering verwachten wij dat organisaties innovatief moeten zijn om te kunnen concurreren. Maar we doen dat niet omdat onze conventionele denkpatronen worden gevormd en opgeslagen tot gewoontes die moeilijk te doorbreken zijn.

Ons conventionele denkpatroon: we gaan er vaak te snel van uit dat het "ontwerp goed is"- en dat het voordeel te behalen is op het gebied van de inkoopprijs, we denken vaak dat aanpassingen in de machine zélf hieraan niet bijdragen. Maar het kan écht anders als je hier samen in co-creation aan werkt.

 Het is aan onszelf om juist daarom nieuwe gedragspatronen te ontwikkelen en daarmee bewust onze diepgewortelde comfortzone te treden! Met als uitkomst: klanten succesvol maken. Natuurlijk blijft de prijs belangrijk, maar de eerste stap moet altijd zijn: waarde voor de klant vasstellen en in co-creation machines ontwikkelen die beter afgestemd zijn op de daadwerkelijke behoefte van klanten.

 De klant past uiteraard ook binnen co-creatie. Immers: de klant bepaald de waarde.

 Hoe ziet u de toekomst? Ga met ons in gesprek wij geven inzicht in wat co-creatie kan betekenen. Samen met onze partners laten we succesverhalen zien zodat u stappen kan maken met co-creatie om zo uw klanten succesvoller te maken.

 

 Druk op de logo's voor succesverhalen van onze partners.