Schneider Electric uitgebreide drukknoppen programma

Ontdek Harmony, een uitgebreid en innovatief assortiment robuuste producten voor slimme machines en bedieningspanelen. Geschikt voor toepassing in veeleisende industriële omstandigheden en onder extreem hoge of koude temperaturen. De uitgebreide Harmony-reeks omvat drukknoppen, schakelaars, controlelampjes en signaalkolommen.

 

Onder de naam Harmony+ is het robuuste Harmony-assortiment uitgebreid met diverse accessoires, waaronder nieuwe USB- en RJ45-poorten, 3-fasen controlelampjes, timers en potentiometers. De USB- en RJ45-poorten maken het mogelijk een snelle en veilige verbinding tot stand te brengen voor export van data of updaten van de PLC- en HMI-software. Met de nieuwe timers en potentiometers brengt u de bediening van machines naar een hoger niveau. En met de industriële toepassingen van Harmony+ voldoet u uiteraard aan de internationale standaarden.

 

 

 

Voordelen

Betrouwbaar:

De Harmony-reeks bestaat uit robuuste en ergonomische drukknoppen, schakelaars en controlelampjes. Ze voldoen aan internationale standaarden en certificaten voor toepassingen onder zware omstandigheden. Ze zijn beschermd tegen vochtindringing tot wel IP69K, geschikt voor temperaturen van -40 °C tot +70°C en bestand tegen mechanische krachten op basis van IK06.

 

Efficiënt:

De eenvoudige montagemogelijkheden van Harmony+ zorgen voor een significante tijdsbesparing, onder meer door comptabiliteit met de volledige 22mm-reeks van Harmony-accessoires.

 

Connected:

Met de nieuwe USB- en ethernetpoorten verbindt u eenvoudig en veilig een PC of USB-harddisk met uw machine voor bijvoorbeeld het uitlezen van data of het updaten van de PLC of HMI.