Machines of the future

Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze masterclass op 16 november aanstaande.

We ontmoeten u graag op een uitdagende locatie: het Techniekhuys in Veldhoven. Het wordt een inspirerende middag vol technische hoogstandjes.

Tessie Hartjes van de Technische Universiteit Eindhoven zal haar technische kijk geven op het ontstaan van nieuwe mogelijkheden met nieuwe technologieën.

Helaas moeten we melden dat Tessie door privé-omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

Gelukkig hebben we een andere zeer inspirerende spreker gevonden die Tessie zal vervangen: Bruno Fabre.

Ir. Bruno Fabre MCA is in zijn element bij het onderwerp Brain Computer Interface oftewel: het aansturen van computers en apparatuur direct vanuit de hersenen, wat hij op podium laat zien. Hij is een technologische visionair en geeft inzicht in het ontstaan van de beroepen van morgen, als resultante van de impact van AI (kunstmatig Intelligentie) samen met robotisering, die ons arbeidslandschap op zijn kop zet.

Aansluitend zullen een aantal vooraanstaande fabrikanten spreken over hun visie op de toekomst in machinebouw 4.0 en voorspellend onderhoud.

Gedurende het programma is er voldoende gelegenheid voor een rondleiding in het Techniekhuys en kunt u zien hoe Nederland zich technisch heeft ontwikkeld.

Tot slot bieden wij u graag de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

We zien uit naar uw komst.

U kunt zich hier kostenloos inschrijven.