Ruud Koopmans

In mei 2006 ben ik begonnen bij Ehrbecker Schiefelbusch. Na mijn studie als commercieel technisch ingenieur aan de HTS Eindhoven, ben ik bij een elektrotechnische groothandel gaan werken als binnendienstmedewerker. In deze tijd heb ik onder meer veel commerciële tools ontwikkeld en materiaalkennis opgedaan waarmee ik de basis heb gelegd voor mijn uitdaging bij ES Elektro.

Mijn ambitie was om een switch te maken naar een buitendienstfunctie. Bij mijn vorige werkgever waren hier destijds geen mogelijkheden voor, waardoor ik mij breder ben gaan oriënteren en zo ben ik bij ES Elektro terecht ben gekomen. Ik heb het vertrouwen gekregen om het bedrijf te vertegenwoordigen.

“Zo heb ik in mijn loopbaan al diverse Commerciële en Technische trainingen mogen doorlopen, die mij sterk maken om iets unieks te betekenen voor mijn klanten.”

Bij ES Elektro krijg je veel mogelijkheden om je te ontplooien. De medewerkers worden voortdurend getraind, zowel vaktechnisch als op het gebied van persoonlijke vaardigheden, zo blijven zij in staat de klanten optimaal te bedienen.
Zo heb ik in mijn loopbaan al diverse Commerciële en Technische trainingen mogen doorlopen, die mij sterk maken om iets unieks te kunnen betekenen voor mijn klanten. Ik heb het enorm naar mijn zin in de functie van Technisch Vertegenwoordiger en zie hierin de komende jaren nog volop uitdagingen liggen.

ES Elektro is een organisatie waar iedereen met passie voor de organisatie werkt. Op vestigingsniveau is het net een kleine familie waar je deel van uitmaakt. Omdat het geen doorsnee elektro groothandel is, is ook iedere dag anders.
De focus ligt niet alleen op het opbouwen en onderhouden van een goede vertrouwensrelatie met klanten, maar ook op het technische en commerciële ondersteuning van deze klanten.

“Klanten verwachten van ons meer dan alleen prijs en levertijd.”

Wij kunnen meer bieden dan alleen prijs en levertijd. Met ˙it˙sme, making you succeed willen we als betrouwbare adviseur naar buiten treden. Wij ondersteunen namelijk bij veel technische problemen en processen. In combinatie met onze Solutions bieden wij op maat gemaakte oplossingen, die door onze klant enorm worden gewaardeerd.