Schneider Electric Multifunctioneel tijdrelais

De innovatieve Zelio NFC is een multifunctioneel tijdrelais met 28 timingfuncties. U kunt het tijdrelais gemakkelijk instellen met een Android smartphone via een beveiligde NFC-verbinding. Dit resulteert in een configuratie die tot op de milliseconde nauwkeurig is. Daarnaast biedt de Zelio NFC bescherming met behulp van een wachtwoord, waardoor u de zekerheid heeft dat uw instellingen beschermd zijn tegen ongeautoriseerde wijzigingen.

 

Voordelen

 • Multifunctioneel:
  de Zelio NFC is een tijdrelais met 28 timingfuncties. Het product biedt twee uitgangen en ondersteunt een groot aantal spanningen van 24 VDC tot 24 VAC - 240VAC.

   

 • Instellen met een Android smartphone:
  U kunt het tijdrelais gemakkelijk instellen met een Android smartphone via een beveiligde NFC-verbinding. Dit resulteert in een configuratie die tot op de milliseconde nauwkeurig is. De timing kun u per minuut, seconde of zelfs milliseconde instellen.

   

 • Efficiënt:
  Met de Zelio NFC app bespaart u kostbare tijd. U bent sneller klaar met configureren en daarnaast biedt de app biedt vele handige opties. U selecteert op uw smartphone eenvoudig de gewenste tijdfunctie en tijd. Ook kunt bestaande instellingen gemakkelijk kopiëren, aanpassen en opslaan.

   

 • Eenvoudig testen:
  De Zelio NFC app vereenvoudigt controle en testen. U kunt via de app de relaisstatus uitlezen, de relais-instellingen wijzigen en een diagnose van de potentiële problemen uitvoeren, en dat allemaal zonder stroom.

   

 • Veilig
  De Zelio NFC biedt bescherming met behulp van een wachtwoord, waardoor u de zekerheid heeft dat uw instellingen beschermd zijn tegen ongeautoriseerde wijzigingen.