Siemens frequentieregelaars

Siemens' uitgebreide portfolio van laagspannings AC drives van 0,12 tot 250 kW is de meest complete en volledig geïntegreerde lijn in de wereld. Met een hoge mate van flexibiliteit, functionaliteit en engineering comfort. SINAMICS bevat alle toepassingen; van eenvoudige frequentieregelaar tot gesynchroniseerde aandrijvingen met Motion Control.

 

           

 Met de SINAMICS V20 heeft Siemens een frequentieregelaar t.b.v. enkel-assige basistoepassingen voor in de vermogensrange 0,12-30 KW. De compacte en robuuste frequentieregelaar munt uit door korte inbedrijfstellingstijden, eenvoudige bediening en hoge kosteneffectiviteit.

 

Meer info.

 Met zijn vermogenbereik van 0,55 tot 132 kW voor (380V-480V)verhoogt de Sinamics G120C frequentie regelaar binnen zijn klasse de norm op het vlak van compacte bouw, snelle inbedrijfname, eenvoudige bediening en met geïntegreerde veiligheidsfuncties.

 

Meer info

De G120 is modulaire frequentieregelaar voor alle toepassingen. Deze regelaar wordt opgebouwd uit Powermodule, Control unit en bedieningspaneel.

Meer info

 

 V90 is de veelzijdige servo-drive voor 1FL6 servomotoren van 50W tot maximaal 7kW. Met V90 zijn alle basis servo functies zoals positioneren, snelheidregelen en koppelbewaking eenvoudig te integreren in TIA Portal.

 

Meer info