Opleidingen

itsme Industrial Automation biedt u hoogstaande, praktische opleidingen op het gebied van industriële automatisering. De opleidingen worden ontwikkeld en aangeboden door het kennis- en trainingscentrum van Industrial Automation. Nieuwe systemen vereisen nieuwe kennis en vaardigheden. Om topprestaties te leveren is het essentieel om voortdurend te trainen. Dus als u of uw medewerkers de nodige kennis missen, zijnde itsme Industrial Automation opleidingen er voor u.

U kunt trainingen, cursussen en workshops volgen in ons kennis- en trainingscentrum. Daarnaast organiseren wij ook graag een inspirerende incompany training in uw bedrijf, volledig afgestemd op uw applicaties en uw ambities.

Onze kennis- en trainingscentra vindt u onder andere in Raamsdonksveer, Eindhoven, Almere, Goes, Groningen en Hengelo.

Bent u ook benieuwd welke cursussen het beste bij uw situatie passen? Kijk dan in ons opleidingsschema.

Aanmelden
Om u voor de cursussen aan te melden dient u gebruik te maken van een cursusaanmeldformulier dat  gedownload kan worden  van onze website (zie “downloads”). Online aanmelden via ons digitale cursusaanmeldformulier, te vinden onder het kopje Opleidingen bij ‘aanmelden’. Verder vindt u bij Opleidingen ook ons actuele opleidingsschema en opleidingsrooster.

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor een antwoord op uw opleidingsvragen zoals beschikbare plaatsen (076-578 28 60 en ia@itsme.eu).